18 Mayıs 2012 Cuma

Afyonkarahisarlılaştıramadıklarımızdanmışçasına tebessüm ettim.

Biliyorum amınakoyim. Biliyorum lan. Hep aşk meşk yazıyorum bu aralar. Ama hayatımda başka bir değişiklik yok ki. Harbiden lan bu kadar monoton bir hayat daha olması imkansız bence, bana özel bu durum. Hatta artık aşk meşk de monotonlaştı. Sıkılmadım ha yanlış anlaşılmasın hala "yerim onuu" modundayım ama günlerim hep aynı geçiyo lan. Sabah daha karga bokunu yemeden kalk, 15-20 dakika kendine gelmeye çalış, hazırlan, ucu ucuna servise yetiş, bin, okula git, derse gir, teneffüslerde Tofu'yla oturup mal mal bakış ve karnında şu hep bahsedilen kelebeklerden uçuşsun (bu arada bence kelebek melebek uçmuyo abi, solucan onlar kıvrıla kıvrıla geziyolar hatta, insan gıdıklanıyo çünkü ciddi ciddi.), dersi dinler gibi yaparken bir yandan da kızlarla saçma sapan esprilere şaşılacak kadar hayvanca gül, sınav sonuçlarını öğrendikten sonra ben gelecekte ne bok yiycem lan hademe bile olamam diye düşün, okuldan çık, eve gel, Bugün Ne Giysem isimli siktirboktan programı izleyip milletin giydiği kıyafetlerle taşak geç, uyu, uyan, Tofu'yla mesajlaş, sonra o "Bitaneem uyuyalım mıı?" desin sen de "Tamam hayatım iyi geceleer seni seviyorumm" de o da "Ben de seni seviyoruum hem de çok" desin ve git uyu. Yemin ediyorum anlatırken bile kusasım geldi lan. Bir de bunları her gün yaşadığınızı düşünsenize. Bir arkadaşın değişiyle; "31 olsa çekilmez amınakoyim." Yaratıcı bir arkadaştır kendisi. Her neyse. Öyle yani hayatıma bir renk gelmesi lazım. Ama aklıma da yapılabilecek ilginç bir şey gelmiyo ki. Aslında eskiden bu tip durumlarda (tabii o zaman sevgili babam hattımın mesaj atma şeysini kapattırmamıştı) kafadan bir numara sallayıp saatlerce gerçek adımı söylemeden tanımadığım insanlarla mesajlaşır kendi çapımda eğlenirdim. Şimdi onu da yapamıyorum. İzlediğim bütün diziler de sezon finali verdi zaten. Of ne bok yiycem lan. Var ya iyi ki 14 takipçiden 2 tanesi bile okumuyo bu bloğu yoksa kesin takip etmekten vazgeçerlerdi ha. Kafama göre takılıyorum burda işte günlük tutar gibi, iyi de oluyo. Her neyse ya ben bunları yazmıycaktım aslında başka bir şey yazıcaktım ama bunlar aklıma nerden geldi bilmiyorum. İşte bloğunuzun okunmuyo olması da bu işe yarıyo işte, istediğin kadar saçmalayabiliyosun, senden başka okuyan bir Allah'ın kulu yok çünkü. Her neyse. Vay amınakoyim harbiden ne yazacağımı unuttum lan. 

En iyisi Günther'den bahsediyim ben size. Alman bir popçu gibi bir şey, bizim Ajdar'ın Alman versiyonu desek daha mantıklı olur aslında. Herif klip değil sulandırılmış porno çekiyo lan bildiğin. Şarkıların da sözleri genelde "Ola olaa rata rata raa mamma miaa" ya da "Owwh you touch my tralalaa. Hıhağh. My dindindoong." tarzı şeyler oluyo. Bu aralar okulda taktık bu adama, hatta geçenlerde oturup adamın şarkılarından birini ezberledim resmen, yakında konserlerine falan da giderim herhalde. Öyle bir durumda Allah'ını seven durdursun lan beni. O herif arada beni de siker yemin ediyorum. Aslında Ajdar bu herifin yanında Cübbeli Ahmet Hoca kalır çünkü Ajdar'ın işi naneyle, muzla, turpla, olmadı şahdamarla ama bu Günther denen herifin işi amla, götle, memeyle. Kısacası Günther Ajdar'ı da arada siker. Öyle yani. 
Aa konser demişken, bu yaz nerdeyse sevdiğim bütün gruplar Türkiye'ye geliyo ve ben gidemiyorum lan. Evanescence, Apocalyptica, MEGADETH ve aklıma şu an gelmeyen birkaç tane daha. Sincap Megadeth'e gidiyo, öküz. Neyse lan gitsin o, sonra da eski zamanlarda sinemaya giden zenginlerin fakirlere filmi anlatması gibi gelir bize konseri anlatır artık. Neyse. Şu bitmek tükenmek bilmeyen sınav haftası da başlıycak pazartesi, ebem sikilicek yine. Kalmak üzereyim de öyle yani. Acaba İstanbul Üniversitesi'ne hademe olarak alırlar mı lan beni? Nah alırlar. Neyse bugünlük bu kadar Lona Saçmalaması yeter, tüm çocuklara iyi geceler. Ya da şu da olabilir: Güneş batınca ardından tepelerin, ayrılma zamanı geldi Lonatabinin. Yok lan olmayan sikime benzedi bu. O değil de ağzım iyice bozuldu benim de ha. Amaan neyse daha önce de belirttiğim gibi, beni seven böyle kabul etsin. Heh buldum şimdi. Sepet sepet vişne, götüne girsin şemsiye, bizde yok veresiye, sikerler adamı ölesiye, cümleten hepinize güle güle. Kafiyemi eşekler siksin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder